MAGO Extensions

MAGO

För er som inte visste det så är Tina utbildnings-tekniker för Simply Natural hårförlängningar, det innebär att hon även utbildar andra frisörer i just den här tekniken.

Mago är den revolutionerande tekniken med den lilla bomullsknuten. Utan kemikalier och endast en mjuk bomullsknut som inte sliter på håret, har gjort denna tekniken till en riktig banbrytare. Det används ingen värme eller kemikalier när man sätter fast håret, därmed blir slitaget på din hårbotten och ditt egna hår minimalt. Vi är mycket noga med att kvalitén på håret ska vara det absolut bästa. Den ”tunga” känslan man kan få av extensions är som bortblåst eftersom fästena är små och håret fortfarande kan röra sig naturligt.

MAGO Hairextensions är helt enkelt metoden för dig som vill ha ett naturligt resultat på din hårförlängning utan att ditt egna hår och hårbotten tar skada under tiden. Med MAGO Hairextensions får du som kund en naturlig följsamhet och en lätt känMago-side-logo.jpgsla, många kunder märker inte ens av hårförlängningen och upplever att det känns precis som om det vore deras ”egna” hår.

 

Välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation hos oss på TINA´S, där vi berättar mer och tillsammans går igenom eventuella frågor, val av hårlängd, hårton och hårmängd inför din hårförlängning/hårförtjockning. Allt för att det ska bli perfekt resultat!